b.o.d. de SprinterS
Atletiek- en Skeelervereniging

Informatie

In het voorjaar van 1999 werd Skeeleren een onderdeel van de Atletiekvereniging b.o.d. de Sprinters in Bemmel. In de beginjaren werd getraind in de Veilinghal te Huissen. Vanaf 2012 wordt training gegeven op de 400 meter skeelerbaan bij het O.B.C. aan het Drieske 7 in Bemmel. 

Wij zijn een actieve vereniging en organiseren elk jaar diverse evenementen. Volwassenen en jeugd (vanaf 7 jaar) kunnen onder begeleiding van ervaren trainers in een ongedwongen sfeer skeeleren. Iedereen kan op zijn of haar niveau en met eigen ambitie aan de slag.  

De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen op donderdagavond vanuit ons gezellige clubhuis met kleed- en douchefaciliteiten.

Na afloop van de training wordt er onder het genot van koffie, thee, limonade gezellig nog nagepraat in ons clubhuis. 

 

Skeeleren is meer dan sporten alleen; skeeleren geeft je een ontspannen en vrij gevoel en heel belangrijk: je leert nieuwe mensen kennen!

 

Misschien heb je vroeger wel eens geskeelerd? En zou je graag weer beginnen met deze leuke sport? Kom dan je techniek opfrissen. Remtechniek en praktische oefeningen begeleid door ervaren trainers zorgen ervoor, dat je weer veilig buiten kunt gaan skeeleren/skaten.

Contributie

Bij ons mag je altijd twee trainingen gratis meedoen om te kijken of skeeleren jouw sport  is. Daarna kun je besluiten of je lid wil worden.

De kosten voor deelname aan het skeeler seizoen staan in onderstaande tabel.

Voor de najaarstraining moet je je afzonderlijk aanmelden.

Bezoek ons

Sportpark De Heister
Drieske 7
6681 CX Bemmel

Postadres

Plakselaan 2
6681 DS Bemmel

Routebeschrijving

Sportpark De Heister in Bemmel

Met de auto: Via A15 en A325, afslag Bemmel. Volg borden Essenpas, neem inrit ‘t Drieske nabij
OBC Essenpas. GPS-navigatie: postcode 6681CX ; i.c. Van Nispenlaan (willekeurig)
Google maps: BOD de Sprinters Bemmel

Onze sponsoren

© b.o.d. de Sprinters 2024