b.o.d. de SprinterS
Atletiek- en Skeelervereniging

Lid worden

Denk je erover om te starten met hardlopen, atletiek, skeeleren of om je zoon of dochter aan te melden, dan heb je vast al rondgekeken op de website. Om lid te worden dien je het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar ledenadmin@boddesprinters.nl of af te geven bij je trainer. Het is mogelijk om eerst kennis te komen maken door aan maximaal vier trainingen deel te nemen. Wanneer het inschrijfformulier volledig ingevuld bij de ledenadministratie is ingeleverd, ben je lid.

Meedoen in Lingewaard
Bij b.o.d. de Sprinters vinden we dat iedereen gelijk is. Ook als u minder geld heeft om uit te geven, zien wij u graag op onze club. Daarom nemen wij deel aan Meedoen in Lingewaard. Voor volwassenen biedt Meedoen in Lingewaard een geld terug mogelijkheid voor kosten die u maakt voor het lidmaatschap bij onze club. Voor kinderen is er het kindpakket. Elk thuiswonend kind van onder de 18 jaar, mag hier gebruik van maken.

Lees hier meer over op de website van Meedoen in Lingewaard

Informatie
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stel dan je vraag aan:
Hardlopen: secretariaat@boddesprinters.nl
Skeeleren: skeelers@boddesprinters.nl

Verzekering
De vereniging heeft een collectieve ongevallenverzekering afgesloten, die een aanvulling is op de eigen verzekering.

Contributie
Vanaf de inschrijfdatum wordt 1 keer per 3 maanden door automatische incasso de contributie van onze vereniging afgeschreven. 

Met de eerste kwartaalafschrijving wordt ook het inschrijfgeld en de borg afgeschreven. Bij aanvang van het lidmaatschap ontvang je een reflecterend hesje en arm/beenverlichting. Deze ben je bij donkere weersomstandigheden verplicht te dragen. Na beëindiging van het lidmaatschap ontvang je bij inlevering van het hesje (in goede staat) de borg van vijf euro retour.

Afmelden
Afmelden kan door een e-mail te sturen aan onze ledenadministratie. Houd bij het opzeggen rekening met de opzegtermijn. Opzeggen kun je uiterlijk 1 maand vóór het nieuwe kwartaal per mail of schriftelijk plaats bij de penningmeester. Dus opzeggen voor 1 maart, 1 juni, 1 september of 1 december.

Heb je vragen over het aan- of afmelden bij b.o.d de Sprinters? Neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadmin@boddesprinters.nl2

Bezoek ons

Sportpark De Heister
Drieske 7
6681 CX Bemmel

Postadres

Plakselaan 2
6681 DS Bemmel

Routebeschrijving

Sportpark De Heister in Bemmel

Met de auto: Via A15 en A325, afslag Bemmel. Volg borden Essenpas, neem inrit ‘t Drieske nabij
OBC Essenpas. GPS-navigatie: postcode 6681CX ; i.c. Van Nispenlaan (willekeurig)
Google maps: BOD de Sprinters Bemmel

Onze sponsoren

© b.o.d. de Sprinters 2022