b.o.d. de SprinterS
Atletiek- en Skeelervereniging

Sjors Sportief introductie-skeelertraining

Donderdag 18 april was de introductie-skeelertraining van Sjors Sportief voor de jeugd van de basisscholengroepen 4-8 uit Lingewaard. Door het wisselvallige weer van de laatste tijd was het even spannend of het deze dag droog zou zijn. Gelukkig konden we de Sjors Sportief-deelnemers en hun ouders/verzorgers uitnodigen om naar de skeelerclub te komen.
De kinderen hadden er veel zin in, net als onze jeugdtrainers Guus, Emma en Thijmen die samen met trainer Hans een leuke introductietraining hebben gegeven. De kinderen kregen balans- en techniekoefeningen, en mochten daarna rondjes rijden op de grote skeelerbaan. De introductietraining werd afgesloten met een spel. En na afloop kregen de kinderen drinken en iets lekkers. De ouders hebben toegekeken naar de sportieve prestatie van hun kinderen. We kijken terug op een mooie, geslaagde Sjors Sportief.

Bezoek ons

Sportpark De Heister
Drieske 7
6681 CX Bemmel

Postadres

Plakselaan 2
6681 DS Bemmel

Routebeschrijving

Sportpark De Heister in Bemmel

Met de auto: Via A15 en A325, afslag Bemmel. Volg borden Essenpas, neem inrit ‘t Drieske nabij
OBC Essenpas. GPS-navigatie: postcode 6681CX ; i.c. Van Nispenlaan (willekeurig)
Google maps: BOD de Sprinters Bemmel

Onze sponsoren

© b.o.d. de Sprinters 2024