b.o.d. de SprinterS
Atletiek- en Skeelervereniging

Opening triatlonseizoen 2 april

Het clubje Tri4Fun is ooit vanuit enkele enthousiaste hardlopers ontstaan. Patrick, Willem-Jan en Tijs (de drie musketiers) wilden samen trainen voor de triatlon van Gendt. Al snel sloten anderen aan. Hardlopers van b.o.d. de Sprinters, zwemmers van de Ward en bekenden. Sinds enkele jaren groeit de club en wordt het steeds serieuzer. Sinds twee jaar fietsen we op dinsdagavond om 19.30 uur vanaf de club. Als de zomertijd (zondag 31 maart) is ingegaan, kun je aansluiten voor een rondje van ongeveer 30 km op 2 april.

Ben je al een triatleet of wil je kennismaken met deze mooie sport? Spreek dan één van de onderstaande gezichten aan in het clubhuis en sluit je aan! Als club zullen we bij vele triatlons te zien zijn, en zeker bij die van Gendt en onze eigen Tri4Fun triatlon in de Bemmelse polder!

Bezoek ons

Sportpark De Heister
Drieske 7
6681 CX Bemmel

Postadres

Plakselaan 2
6681 DS Bemmel

Routebeschrijving

Sportpark De Heister in Bemmel

Met de auto: Via A15 en A325, afslag Bemmel. Volg borden Essenpas, neem inrit ‘t Drieske nabij
OBC Essenpas. GPS-navigatie: postcode 6681CX ; i.c. Van Nispenlaan (willekeurig)
Google maps: BOD de Sprinters Bemmel

Onze sponsoren

© b.o.d. de Sprinters 2024