b.o.d. de SprinterS
Atletiek- en Skeelervereniging

Start Skeelerseizoen 2024

Op donderdag 28 maart zijn wij het skeelerseizoen gestart met een open skeeleravond. Het was een mooie avond om te skeeleren. De leden van de skeelercommissie en trainers vonden het fijn om veel van onze leden weer te zien rijden op de baan. Ook mochten wij deze avond een aantal nieuwe leden ontvangen.

Dit seizoen hebben wij drie nieuwe jeugdtrainers: Emma, Guus en Thijmen die ingewerkt worden door onze vaste trainers Hans en Herman. Wij zijn erg blij met onze trainers en wensen jullie heel veel plezier met het geven van de trainingen.
Inmiddels hebben we al weer een aantal trainingen gehad en is er door de jeugd en volwassenen al hard gewerkt aan balans, skeeler- en remtechnieken en het opbouwen van de conditie.
Vanaf 2 mei gaan de gevorderde skeeleraars om 19.30 uur onder begeleiding van een trainer buiten de baan skeeleren. De trainers zullen aangeven of je kunt aansluiten bij deze groep. We skeeleren prachtige trainingstochten over de dijken en de fietspaden langs de Linge en in park Lingezegen.

Bezoek ons

Sportpark De Heister
Drieske 7
6681 CX Bemmel

Postadres

Plakselaan 2
6681 DS Bemmel

Routebeschrijving

Sportpark De Heister in Bemmel

Met de auto: Via A15 en A325, afslag Bemmel. Volg borden Essenpas, neem inrit ‘t Drieske nabij
OBC Essenpas. GPS-navigatie: postcode 6681CX ; i.c. Van Nispenlaan (willekeurig)
Google maps: BOD de Sprinters Bemmel

Onze sponsoren

© b.o.d. de Sprinters 2024