b.o.d. de SprinterS
Atletiek- en Skeelervereniging

Update 29 januari

Versoepelingen coronamaatregelen

In de persconferentie van dinsdag 25 januari 2022 zijn versoepelingen aangekondigd die geen nieuwe directe consequenties hebben voor de hardlooptrainingen. De bestaande structuur van trainingen kan dus worden voortgezet.  Er worden bostrainingen gegeven op woensdagmorgen en zondagmorgen. De trainingen vanaf het clubhuis zijn op maandag- en woensdagavond.

De kantine mag volgens de nieuwe maatregelen weer tot 22.00 uur open. Als bestuur hebben we besloten om dit nog niet te doen omdat de resterende coronamaatregelen (o.a. afstand houden van 1,5 meter) niet gaan werken in onze gezellige kleine kantine. We wachten nieuwe versoepelingen af voordat we een nieuw besluit nemen.

De bestaande coronamaatregelen, zoals in heel Nederland, blijven onverkort van toepassing.  Houd je aan de hygiënemaatregelen en blijf thuis bij klachten.

De toiletten, douches en kleedkamers van het clubhuis zijn geopend. De kleedkamers zijn toegankelijk om spullen weg te leggen en om te kleden. Zorg dat je bij het in- en uitgaan van het clubhuis anderhalve meter afstand houdt en een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar. Voor het betreden van het clubhuis is een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht als je 18 jaar of ouder bent. Dit geldt niet voor de trainers. Om niet onnodig te hoeven controleren adviseren we je om zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en toiletten zoals we al eerder ook al hebben gedaan. Mocht je toch graag van de kleedkamers gebruik willen maken en geen telefoon willen meenemen dan kun je jouw QR-code ook printen en meenemen.

Contributie eerste kwartaal 2022

Het bestuur heeft afgelopen dinsdag de jaarrekening 2021 en begroting 2022 besproken. Na het bericht op 5 januari 2022 waarin we de inning van contributie van het eerste kwartaal 2022 hebben uitgesteld hebben we nu besloten om die binnenkort te innen. In januari 2022 is gelukkig het aantal afgelaste trainingen beperkt gebleven en we moeten ook zorgen dat we als club financieel gezond blijven. Voor de volwassen hardlopers geldt het nieuwe tarief van € 32 per kwartaal. Dit bedrag is in de ledenvergadering van 2021 vastgesteld.

Binnenkort zullen we ook meedelen wanneer de ledenvergadering van 2022 wordt gehouden.

Het bestuur van b.o.d. de Sprinters

Bezoek ons

Sportpark De Heister
Drieske 7
6681 CX Bemmel

Postadres

Plakselaan 2
6681 DS Bemmel

Routebeschrijving

Sportpark De Heister in Bemmel

Met de auto: Via A15 en A325, afslag Bemmel. Volg borden Essenpas, neem inrit ‘t Drieske nabij
OBC Essenpas. GPS-navigatie: postcode 6681CX ; i.c. Van Nispenlaan (willekeurig)
Google maps: BOD de Sprinters Bemmel

Onze sponsoren

© b.o.d. de Sprinters 2023